gyakran ismételt kérdések

Amennyiben nem találod kérdésére a választ, keress minket az elérhetőségeinken, hogy segíthessünk.

MÁR DOLGOZTUNK FUTÁRSZOLGÁLATTAL, AZONBAN ...

Már dolgoztunk futárszolgálattal, azonban a vállalatunkra mind a mai napig hatással van a válság, ezért egy megbízható de olcsó szolgálatot keresünk…

“Természetesen tudunk Önöknek ajánlani kedvező feltételeket. Cégünknél már akár 790 Ft-os díjon is biztosítjuk küldeményük azonnali kiszállítását. Ajánlom figyelmükbe szerződéses árainkat, hiszen segítségünkkel nemcsak a küldeménye jut el a kívánt címre, de még spórolni is segítünk Önnek kedvezményes árainkkal. Amennyiben ezzel felkeltettük érdeklődését, várjuk hívását!”

FONTOS PÁLYÁZATI ANYAGOKAT, DOKUMENTUMOKAT KÜLDENÉNK AZ ÖNÖK FUTÁRSZOLGÁLATA ÁLTAL.

Fontos pályázati anyagokat, dokumentumokat küldenénk az Önök futárszolgálata által. Mindig határidőre kell.

“Mint nevünk is mutatja, küldeménye olyan sebesen célba ér mint egy főnix és ami még nagyon fontos, hogy autós futárainknak köszönhetően a dokumentum nem ázik el és nem gyűrődik a szállítás közben, mint mondjuk egy biciklis futár esetén. Amilyen formában feladják a levelet, az ugyanolyan sértetlenül ér a címzetthez – SOS kérés esetén – akár 1 órán belül.”

CÉGÜNKNEK A KÜLDEMÉNYEK LEADÁSÁHOZ IGAZÁN GYORS...

Cégünknek a küldemények leadásához igazán gyors futárszolgálatra lenne szüksége, ezért motoros futárszolgálatot keresünk.

“Mi kimondottan autós futárszolgálat vagyunk, de ugyanúgy 40-45 perc alatt fel tudjuk venni Budapest területén a csomagokat, mint egy biciklis vagy akár motoros szolgálat. Tegyen egy próbát, időgaranciával dolgozunk, tehát ha a megrendeléstől számítva 2-3 órán belül nem adjuk le a csomagot és a késés a mi hibánknak róható fel, akkor a fuvardíjat a Főnix Futár fizeti.”

Share This